0726 366 951
Cosul de cumparaturi
Expozitia de pictura Muzica din viata mea

Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura a comunitatii artistilor amatori ai Taberei de pictura Hobby Art joi 7 septembrie ora 19.00 la Biblioteca Metropolitana Bucuresti. 

mai multe detalii
Expozitia de pictura de primavara 2017 la Baia Mare si Brasov

Ca in fiecare an, in aceasta perioada comunitatea Taberei de pictura Hobby Art isi expune picturile realizate in ultimele tabere, prilej de bucurie pentru recunoasterea muncii depuse.

citeste mai mult
Expozitia de pictura Amintiri din copilaria mea

Arbex Art Decor si Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi au placerea sa va invite la expozitia de pictura Amintiri din copilaria mea  care se va desfasura in perioada 23 martie -23 aprilie 2017.

mai multe detalii
Peisaje britanice -expo fotografie

F64 și PhotoLife vă invită din 07 martie să descoperiți unele dintre cele mai emblematice peisaje britanice într-o expoziție de fotografie.

citeste mai mult
La Multi Ani, Arbex Art Decor!

Povestea noastra a inceput acum 12 ani.

Afla povestea noastra
PhotoLife magazine un nou numar

Pentru pasionatii de fotografie, numarul 2/2016 al revistei Photolife magazine.

citeste mai mult
Vernisaj fotografie de natura la Targu Mures

A VIII-a editie a Concursului International de Fotografie de Natura Milvus va avea vernisajul maine 22 noiembrie 2016 la Targu Mures.

vezi stirea
Hope Friday 2016 la arta-inramarii.ro

   Vineri 28 octombrie vom dona 10% din vanzari catre o cauza nobila. In plus, voi, clientii nostri veti avea livrare gratuita. 

Vezi de ce!
Tabara de pictura Hobby Art editi de initiere 2016

Arbex Art Decor te invita sa  deprinzi tainele picturii in Tabara de pictura Hobby Art care se va desfasura la Predelut in perioada 1-7 octombrie.

citeste mai mult
Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016

Iti doresti sa petreci o saptamana intr-o tabara ca in vremea copilariei? Este posibil sa te distrezi si sa pictezi in acelasi timp in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti, unde, alaturi de alti pasionati de pictura vei petrece un timp de calitate evoluand si-n ale picturii sub indrumarea avizata a unui profesionist. 

mai multe detalii
Natura in fotografie - curs foto

Avem placerea sa va propunem un nou curs de fotografie alaturi de Dan Dinu si Photolife.

mai multe detalii
Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016 organizata de Arbex Art Decor in colaborare cu Deco-perete.ro are ca tema ''Abstractizarea, intre real si ireal, intre obiect si dezobiectualizare'', se adreseaza persoanelor care au mai fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art si se va desfasura la Predelut in perioada 17-24 ianuarie 2016.

 

mai multe detalii
Hope Friday la Arta-inramarii.ro

Hope Friday este o zi in care atat comerciantii cat si cumparatorii se unesc pentru o cauza nobila. 

mai multe detalii
Expozitie de pictura ''Natura cu Fluturi''

Expozitia se va desfasura la Bucuresti in perioada 5-30 noiembrie 2015 in organizarea Arbex Art Decor si expune un grup de pictori participanti ai Taberei de pictura Hobby Art. 

mai multe detalii
Tabara de pictura Hobby Art - octombrie 2015

Aceasta tabara este pentru persoanele care doresc sa invete sa picteze precum si pentru persoanele care sunt autodidacte si au nevoie sa deprinda din cunostintele practice si trucurile unui profesionist.

 

mai multe detalii
Workshop foto cu Dan Dinu

Un workshop foto de iarna in Maramures.

vezi mai mult

TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Arta-inramarii by Arbex Art Decor (www.arta-inramarii.ro). 

 

Site-ul Arta-inramarii by Arbex Art Decor (www.arta-inramarii.ro) este operat de societatea Arbex Art Decor, cu sediul in Covasna si punct lucru Baia Mare bd Unirii nr 23, Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 14/428/06. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 Administratorul site-ului Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

 Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

 Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 Administratorul Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ, pot sa existe diferente de culoare la produsul comandat, fata de ce vedeti pe monitor, datorita calibrarii diferite a monitoarelor. Din aceasta cauza am introdus descrieri de culoare la rame si passepartout-uri.

 

Frauda

 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Site-ul Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 Drept aplicabil

 Prin folosirea site-ului Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Disponibilitatea serviciului

 Administratorul Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Arta-inramarii by Arbex Art Decor (arta-inramarii.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Garantia produselor

 Clientii au la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru eventuale reclamatii. De aceea, este responsabilitatea clientului de a verifica produsele in acest interval de timp. Daca produsul are o defectiune vizibila, se accepta returnarea si inlocuirea produsului, costurile de livrare fiind suportate de Arbex Art Decor .

Aceasta garantie nu afecteaza pentru lipsa de conformitate sau vicii ascunse stabilite de legislatia romana

Compozitia materialelor , a vopselelor si a cernelurilor nu poate fi o sursa pentru reclamatii, intrucat clientul se considera ca a luat la cunostinta si s-a informat despre aceste detalii ale produsului, cand a luat decizia cumpararii. In acest sens este pusa la dispozitia clientului pagina "certificat de calitate", precum si informatiile din pagina de produs. Culorile produselor de pe site pot diferi fata de culorile reale din cauza diferentelor de calibrare a monitoarelor. Pentru a reduce catmai mult aceste diferente si in scopul de informare cat mai fidela a clientului, acolo unde e posibil s-au speciicat detaliile de culoare. 

Nu oferim garantie pentru folosirea necorespunzatoare a produselor, de aceea va rugam sa va informati asupra instructiunilor de utilizare a acestora; aceste instructiuni le gasiti si in pagina noastra de Intrebari frecvente, precum si inserate in coletul d- voastra.

 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email arbexartdecor@yahoo.com.


©2015 Arta-Inramarii.ro